Mange går med uforløste drømme om at starte en virksomhed. Det kan være modet eller timingen, som ikke lige passer. Men med Deeds Capital kan man nu i mindre grad lade sig begrænse af det økonomiske, hvis man er boligejer. Får man godkendt sin ansøgning om 10% af sin boligværdi udbetalt, så kan man f.eks. bruge midler som startkapital og finansiering til sin nye virksomhed. Da der ikke er nogen krav om tilbagebetaling og ingen løbende omkostninger, så kan virksomheden vise sig ikke at fungere, helt uden det har store økonomiske konsekvenser for din dagligdag. Deeds får nemlig først pengene tilbage for udbetalingen den dag ejendommen sælges. Det koster også kun noget hvis prisen på boligen er steget, så du altså også vinder.

At finansiere en ny virksomhed

med dyre lån, kan være et sats

før man ved om virksomheden lykkedes

Man kan overveje at starte mange forskellige slags virksomheder og selskaber. Det kan være alt fra en frisør i byen til en ny ambitiøs IT startup. Der kan være forskellige behov for finansiering. Nogle selskaber kan tiltrække lånefinansiering fra banker, andre fremmedkapital fra investorer, men der er mange som bootstrapper fra nulpunktet for ejerens egne penge. Ofte vælger stifteren at lade sig forgælde personligt for at indfri drømmen. Det kan sagtens være en fin idé. Men Deeds kan hjælpe med at reducere den risiko et dyrt lån med ydelser kan være for en privatøkonomi.

Vi er selv stiftet af folk med iværksætter og bankerfaring. Vi kender spillet og situationerne indgående selv. Vi ville ønske et sådan produkt havde været på markedet den gang vi selv startede som nybagte virksomhedsstiftere. Derudover har vi b.la. den tidligere skatteminister Carsten Koch som bestyrelsesformand og tidligere formand for Sydbank, Anders Thoustrup med i Deeds Capital. Læs mere om vores baggrunde her.

Leave a Reply