Hvem er vi?

Erfarne erhvervsfolk med fortid indenfor investering, iværksætteri, politik og ejendomme

Vores formål er at give danske boligejere likviditet til at træffe gode økonomiske dispositioner

Deeds skaber en bedre balance mellem boligmarkedets parter.

Teamet bag Deeds

Daglig ledelse

Teit Førster Varming

Founder & CEO

Teit er founder og CEO for Deeds Capital. Han har igennem sin karriere opnået en solid erfaring inden for både investering, projektstyring og iværksætteri. Inden han stiftede Deeds Capital i 2018, har han primært brugt sin tid i den finansielle sektor hvor han har arbejdet som kapitalforvalter hos bl.a. Nordea og Danske Bank. Tidligere har Teit været medstifter og CFO for Bownty ApS, og har desuden været aktiv i en række bestyrelser. Teit har en kandidatgrad fra CBS i Finansiering og Regnskab.

Steffen W. Frølund

Steffen W. Frølund

Partner & Chief Marketing Officer

Steffen er CMO for Deeds Capital. Han har stor erfaring med iværksætteri med flere større forbrugerrettede selskaber inden for oplevelsesøkonomien bag sig. Han har derudover stået i spidsen for Rainmaking Studio, der som eksterne innovationskonsulenter sammen b.la. Danske Bank og Tryg har bygget succesfulde digitale startups. Steffen er udnævnt Berlingske Talent100 og har været nomineret som Founder of The Year af Nordic Startup Awards. Han har en kandidatgrad fra CBS i innovation og forretningsudvikling.

Bestyrelse

Carsten Koch

Bestyrelsesformand

Carsten har stor erfaring inden for finans, økonomi og regnskab, bl.a. som formand for revisionskomiteen i Sund & Bælt Holding-selskaber og som medlem af revisionskomiteen i en række andre selskaber. Carsten har ledelseserfaring bl.a. som administrerende direktør for Lønmodtagernes Dyrtidsfond og Danske Invest Management A/S. Carsten er tidligere skatte- og sundhedsminister og har været formand for Skattekommissionen og ekspertudvalget om den aktive beskæftigelses indsats.

Anders Thoustrup

Bestyrelse

Anders er en erfaren erhvervsmand med en alsidig karriere bag sig. Karrieren indeholder såvel iværksætteri som virksomhedsledelse inden for bl.a finans og teknisk industri. Som tidligere bestyrelsesformand i Sydbank, medlem af Vækstfondens bestyrelse og mangeårigt arbejde med fondsinvesteringer er erfaringen fra allerhøjeste niveau. I dag bestrider Anders en række formands- og bestyrelsesposter.

Claus Høxbro

Bestyrelse

Claus er en af Danmarks mest anerkendte advokater indenfor ejendomsret. Han rådgiver en række danske virksomheder om erhvervsretlige forhold og har indgående kendskab til alle faser af projektudvikling af fast ejendom, herunder udvikling af samlede forretningsplaner for ejendomsprojekter eller investeringer bl.a. for udenlandske kapitalfonde. Udover at være advokat i Danmarks ældste advokatfirma, er Claus bestyrelsesformand for Nordkranen A/S og bestyrelsesmedlem i en række virksomheder.

Erik Holst

Bestyrelse

Erik har mere end 30 års erfaring med virksomhedsledelse på direktions- og bestyrelsesniveau. Som uddannet civilingeniør/HD og tidligere officer af reserven har Erik haft et solidt fundament til at bestride en lang række topposter i direktioner og bestyrelser i det danske erhvervsliv, sidst som adm. direktør for PMC Technology A/S og tillige koncernansvarlig for PMC Groups selskaber uden for Europa. En glorværdig karriere, som også blev belønnet i 2006, hvor Erik blev Ridder af Dannebrog. I dag bestrider Erik en række formands- og bestyrelsesposter i virksomheder og organisationer.

Anne Dorthe Hermansen

Bestyrelse

Anne Dorthe har mange års erfaring med økonomi, forretningsstrategi og innovation. Anne Dorthe har bl.a. været CFO i en softwarevirksomhed som hun var med til at børsnotere og været founder af en rådgivningsvirksomhed. Tidligere har Anne Dorthe været ministersekretær og kontorchef i Beskæftigelsesministeriet og har bestyrelseserfaring fra bl.a. Københavns Professionshøjskole og den tværministerielle innovationsenhed MindLab. Uddannelse cand. Scient pol.

Advisory Board

Jens Damgaard

Advisor

Jens er en erfaren mand inden for ejendomsbranchen, hvor han har beskæftiget sig med både udvikling og projektstyring. Igennem 18 år i ejendomsbranchen har Jens været ansat i nogle af de største entreprenørselskaber i landet, og har herigennem været involveret i flere store byggesager bl.a. Fisketorvet, udviklingen af Sukkerkogeriet i Odense og udviklingen af Marmormolen herunder FN - byen. Jens er pt involveret som projektdirektør i udviklingen af Papirøen og Kronløbsøen i Nordhavn.

Steffen Hedebrandt

Advisor

Steffen er en mand som ved hvordan man får sit budskab ud. Igennem sin karriere har Steffen opnået stor erfaring inden for iværksætteri og markedsføring, hvor han bl.a. har siddet som leder og marketingssansvarlig for en række selskaber. Udover at have sin egen blog på Børsen.dk, så har Steffen tidligere undervist på Aalborg Universitet og har igennem en længere årrække været en aktiv taler ved flere konferencer. Han har en kandidatgrad fra CBS i strategi, organisation og ledelse.

Philip Carl

Advisor

Igennem sin karriere har Philip Carl opnået stor erfaring inden for digitalisering og salg, og sidder i dag som Business Development Director hos Ciklum, en top-fem global Software Engineering & Solutions virksomhed. Hans resultater er blevet belønnet med flere excellence awards. Oprindeligt ud af en entreprenørfamilie ligger iværksætteri dybt i hans DNA og i hans fritid kombineres dette med hans nørdede passion for vin. Philip har en har en kandidatgrad fra CBS i økonomisk markedsføring.