Hvem er vi?

Erfarne erhvervsfolk med fortid indenfor investering, iværksætteri, politik og ejendomme

Vores formål er at give danske boligejere likviditet til at træffe gode økonomiske dispositioner

Deeds skaber en bedre balance mellem boligmarkedets parter.

Teamet bag Deeds

Daglig ledelse

Teit Førster Varming

Founder & CEO

Teit er founder og CEO for Deeds Capital. Han har igennem sin karriere opnået en solid erfaring inden for både investering, projektstyring og iværksætteri. Inden han stiftede Deeds Capital i 2018, har han primært brugt sin tid i den finansielle sektor hvor han har arbejdet som kapitalforvalter hos bl.a. Nordea og Danske Bank. Tidligere har Teit været medstifter og CFO for Bownty ApS, og har desuden været aktiv i en række bestyrelser. Teit har en kandidatgrad fra CBS i Finansiering og Regnskab.

Steffen W. Frølund

Steffen W. Frølund

Partner & Chief Marketing Officer

Steffen er CMO for Deeds Capital. Han har stor erfaring med iværksætteri med flere større forbrugerrettede selskaber inden for oplevelsesøkonomien bag sig. Han har derudover stået i spidsen for Rainmaking Studio, der som eksterne innovationskonsulenter sammen b.la. Danske Bank og Tryg har bygget succesfulde digitale startups. Steffen er udnævnt Berlingske Talent100 og har været nomineret som Founder of The Year af Nordic Startup Awards. Han har en kandidatgrad fra CBS i innovation og forretningsudvikling.

Bestyrelse

Carsten Koch

Bestyrelsesformand

Erfaring:

Skatteminister og Sundhedsminister (S)
Bestyrelsesmedlem Vækstfonden
Bestyrelsesmedlem Maj Invest
Bestyrelsesformand By&Havn

Anders Thoustrup

Bestyrelsesmedlem

Erfaring:

Bestyrelsesformand Sydbank
Bestyrelsesmedlem Vækstfonden
En række bestyrelsesposter

Claus Høxbro

Bestyrelsesmedlem

Erfaring:

Advokat Mazanti
Bestyrelsesformand Nordkranen
En række bestyrelsesposter

Erik Holst

Bestyrelsesmedlem

Erfaring:

Adm. Dir PMC Technology A/S
Ridder af Dannebrog
En række bestyrelsesposter

Anne Dorthe Hermansen

Bestyrelses-næstformand

Erfaring:

Kontorchef i Beskæftigelsesministeriet
CFO cBrain
En række bestyrelsesposter

Advisory Board

Jens Damgaard

Advisor

Jens er en erfaren mand inden for ejendomsbranchen, hvor han har beskæftiget sig med både udvikling og projektstyring. Igennem 18 år i ejendomsbranchen har Jens været ansat i nogle af de største entreprenørselskaber i landet, og har herigennem været involveret i flere store byggesager bl.a. Fisketorvet, udviklingen af Sukkerkogeriet i Odense og udviklingen af Marmormolen herunder FN - byen. Jens er pt involveret som projektdirektør i udviklingen af Papirøen og Kronløbsøen i Nordhavn.

Steffen Hedebrandt

Advisor

Steffen er en mand som ved hvordan man får sit budskab ud. Igennem sin karriere har Steffen opnået stor erfaring inden for iværksætteri og markedsføring, hvor han bl.a. har siddet som leder og marketingssansvarlig for en række selskaber. Udover at have sin egen blog på Børsen.dk, så har Steffen tidligere undervist på Aalborg Universitet og har igennem en længere årrække været en aktiv taler ved flere konferencer. Han har en kandidatgrad fra CBS i strategi, organisation og ledelse.

Philip Carl

Advisor

Igennem sin karriere har Philip Carl opnået stor erfaring inden for digitalisering og salg, og sidder i dag som Business Development Director hos Ciklum, en top-fem global Software Engineering & Solutions virksomhed. Hans resultater er blevet belønnet med flere excellence awards. Oprindeligt ud af en entreprenørfamilie ligger iværksætteri dybt i hans DNA og i hans fritid kombineres dette med hans nørdede passion for vin. Philip har en har en kandidatgrad fra CBS i økonomisk markedsføring.