Nyt køkken uden løbende omkostninger. Nyd livet nu.

En udbetaling fra Deeds kan bruges til et nyt køkken. Som med alle udbetalering fra Deeds betaler man først når boligen sælges, og man skal kun betale en andel af boligens værdistigning. Det gør det næsten ideelt at indfri renoveringsdrømme sammen med Deeds. Et nyt køkken er højt på listen hos mange og bidrage dagligt til livsglæden når familien samles om maden og snakken.

"Det var nemt. Nu har jeg et nyt køkken, uden det stresser vores hverdag med dyre lån. Fedt. Fedt. Fedt."

JulieGlad ejer af et nyt køkken

Det koster mange penge med et nyt køkken. Det er dyrt at låne til.

Hvis et nyt køkken er på tegnebrættet, så overvej at kontakte Deeds Capital for en udbetaling til dine planer. Vi gennemgår dine boligforhold og accepteres din ansøgning får du et tilbud om udbetaling. Godkender du tilbuddet, står du med en stor pose penge i hånden, som du kan tage med i din favorit køkkenbutik.

10% af din boligværdi er ofte væsentligt mere end et nyt køkken koster. Følg derfor altid vores anvisninger om at fjerne dyre banklån først, og at investere så mange af pengene som muligt i f.eks. din pensionsopsparing. Et køkken forsøder tilværelsen og kan med det samme mærkes på livskvaliteten, men husk at være fornuftigt.

Leave a Reply