Det kan være dyrt at lave energiforbedringer på sin ejendom og blive mere klimavenlig. Nogle tiltag har hurtigt tilbagebetalingstid mens andre kan være lang tid om at vise sig som en økonomisk gevinst. Det bør dog ikke være en stopklods for at gøre det rigtige for miljøet og klimaet. Det kan Deeds Capital hjælpe med. Du kan f.eks. installere solceller, skifte til jordvarme, udskifte vinduer, lave ekstra isolering eller massere af andre tiltag.

Du kan være klimavenlig

uden det koster dig noget i din månedlige økonomi.

Få en udbetaling fra Deeds til at lave dine energiprojekter med. 10% af din ejendomsværdi udbetales, så du kan gå til en håndværker eller entreprenør og få gang i byggeriet. En renovering af dit klimaaftryk mindsker ofte også dine månedlige energiudgifter.

Deeds Capital vil løbende indgå samarbejdsaftaler og partnerskaber med renoveringseksperter og håndværkere med energiforbedringer som fokus. Du kan henvende dig til disse og lade dem stå for ansøgningen sammen med os, eller du kan køre hele processen selv, og siden blot vælge at bruge midlerne som du får udbetalt på klimaløsninger.

"Vi fik nye vinduer i huset. Det gav en mærkbar effekt med det samme."

PeterEjer et ældre hus i Vanløse

Leave a Reply