Det er for mange en rigtig træls økonomisk situation at miste sit job. Uanset hvilken årsag det ophørte arbejde måtte have, så er det fælles for det fleste, at de er medlemmer af a-kasser og lønforsikringer for at miste ulempen hvis uheldet skulle være ude. I perioden mellem job falder din indtægt du betragteligt, da a-kasser og lønforsikring ikke udbetaler 100% af din tidligere løn. Oven i presset, så falder din kreditværdighed dramatisk samtidigt, da du står med lavere indtægt. Så bankerne vil ofte ikke give dit lån eller kredit imens jobjagten pågår.

Har du en ejerbolig, så kan Deeds udbetale din dig10% af din ejendoms værdi. Disse penge kan du vælge få udbetalt og opretholde din livsstil for men du leder efter det næste job. Du kan betale dine faste omkostninger som altid, mens du går hjemme i en periode. Det vil for mange være en kærkommen ekstra livskvalitet i en ofte ærgerlig situation.

Brug de udbetalte penge fra Deeds på at opretholde din dagligdag og livskvalitet i perioden mellem jobs.

En udbetaling fra Deeds skal først afregnes når du engang sælger boligen. Der er derfor ikke nogle månedlige betalinger som presser din økonomi senere. Udbetalingen påvirker heller ikke din a-kasse eller lønforsikring, som vil udbetale det aftale under arbejdsløsheden som altid. Det er smart synes vi.

I modsætning til alternative måder at låne sig til frihed, så har Deeds ikke krav om at du har en særlig kreditværdighed. Deeds tager ikke nogle løbende betaling fra dig, og vi koncentrerer os derfor mere om din boligs værdi og stand, end om at du periodevist har en lav indtægt. Sådan synes vi det bør være.

For mange mennesker kan en 10% udbetaling svare til en hel årsindtægt som udbetales. Man kan derfor forestille sig at have bedre tid til at vælge det rigtige job istedet for det første som byder sig til. Der ligger mange ærgerlige timer gemt i, at vælge det forkerte job, fordi man er økonomisk presset. Så hellere vælge rigtigt med en pose penge fra Deeds som støtte.

Leave a Reply