Mange ville ønske de kunne bruge mere tid sammen med deres børn mens de er små. Den offentlige og arbejdsgiver betalte barselsorlov giver i Danmark gode muligheder for at give dit barn en god start på livet sammen. Længere barselsorlov, eller en tiltrængt forældreorlov senere i barnets liv, kan være en dyr affære. Det har mange slet ikke råd til. Det kræver naturligvis en indtægt under den selvvalgte orlov, eller en formue at tære på.

Har du en ejerbolig, så kan Deeds udbetale din familie 10% af ejendommens værdi. Disse penge kan du vælge at holde fri for. Du kan betale dine faste omkostninger som altid, mens du vælger at gå hjemme i en periode. Det vil for mange være en kærkommen ekstra livskvalitet.

Brug de udbetalte penge fra Deeds på at holde selvvalgt og selvbetalt orlov med dine børn. Livskvalitet.

Hvorfor være ejendomsspekulant når du kan være investor i dine børns trivsel. Deeds udbetaler 10% af din ejendomsværdi i en kontant udbetaling. Deeds skal først have sine penge tilbage når du en dag sælger din ejendom. Stiger værdien på din ejendom tager Deeds 25% af værdistigningen. Falder værdien falder Deeds’ andel med. Som et vaskeægte partnerskab vinder og taber vi sammen.

I modsætning til alternative måder at låne sig til frihed med sine børn, så har Deeds ikke krav om at du har en særlig kreditværdighed. Deeds tager ikke nogle løbende betaling fra dig, og vi koncentrerer os derfor mere om din boligs værdi og stand, end om at du periodevist har en lav indtægt. Sådan synes vi det bør være.

For mange mennesker kan en 10% udbetaling svare til en hel årsindtægt som udbetales. Man kan derfor forestille sig at tilrettelægge en særlig lang periode sammen med sit barn. En oplagt mulighed er at den ene forælder tager tager ét års længere barsel, eller at begge forældre holder et halvt år fri sammen med børnene når de er større. Mulighederne er mange og Deeds blander sig ikke i hvordan du gør. Vi ønsker blot at du kan vælge det som er bedst for dig og din familie.

Leave a Reply